Op de boerderij

Ik heb een mail ontvangen. Op zich is dat niet zo heel gek want wie krijgt er nou geen mail binnen. Maar deze vond ik best speciaal. Een mail ontvangen met de vraag of ik 10 september 2021 beschikbaar ben voor een bruiloft. Oke, dat zijn natuurlijk altijd leuke mailtjes en op zich nog steeds niet heel bijzonder. De mail komt van de bruidegom. Hij wil zijn aanstaande heel graag op hun huwelijksdag verrassen met een rit in mijn VW busje. Hoe bijzonder lief is dat!


Zij trouwen in een klein kerkje wat een beetje verscholen ligt in Amsterdam en hun trouwfoto's worden gemaakt op hun eigen boerderij! Echt nooit kunnen bedenken dat ik een aan aantal weken later ook letterlijk tussen de koeien zou staan, geweldig!! En die nieuwsgierigheid van die koeien hahah, snapte er werkelijk niets van waarom er ineens zo'n witte sluier hun kant op waaiden!


Na de shoot tussen de koeien en het hooi, reden we even langs hun huis op hun lieve hond Lizzy op te halen, Natuurlijk moest Lizzy ook even op de foto en zeg nou zelf, kijk nou hoe lief ze kijkt!



Fotocredit: mijzelf en Floor foto

Share by: